Tweede kampioenschap 45 plus is een feit.

03 november 2016 45+ 1, Wedstrijdverslagen

Vrijdag j.l. was het weer zo ver, de eerste kampioen van het seizoen 2016/2017 is weer bekend.

Net als vorig jaar zijn de heren van 45 plus ( lees JO 55), in een loodzware competitie met onder andere EHS 85, vv Klazienaveen en SVV ‘04, werd in de laatste wedstrijd het kampioenschap binnengesleept

Dit naar alle waarschijnlijkheid door de aanwezigheid van onze interim coach Jan Heller ( zijn aanwezigheid aan de zijlijn was eigenlijk al genoeg, ook hadden we de beschikking over een professionele mental coach/ haptonoom (dankje Berry zonder jouw hulp hadden we Jan Ruinemans wel thuis kunnen laten.)

Voor het begin van de laatste speelronde stonden we twee punten voor op onze directe concurrent EHS, de eerste wedstrijd speelden we gelijk dit mede door een beroerde warming up van onze keeper eindstand 1-1 tegen Klazienaveen.

Concurrent EHS won wel dus stonden zij op dat moment aan kop

De tweede wedstrijdtegen SVV ‘04 wonnen wij vrij simpel 2-0 (met een geweldige goal van Richard).

Geheel tegen de verwachting in verloor EHS van Klazienaveen 0-1

Op dat moment stonden we weer drie punten voor op EHS met de wedstrijd tegen EHS nog in het verschiet.

Gelukkig hadden wij een beter doelsaldo wat betekende dat EHS met 4-0 van ons moest gaan winnen om nog kampioen te kunnen , natuurlijk geeft een ploeg die overloopt van de routine zoiets niet meer weg (gewoon zakelijk met 1-0 verliezen was het resultaat).

Na de wedstrijd werden we natuurlijk sportief gefeliciteerd door onze directe tegenstanders, en vervolgden wij onze weg richting kleedkamer. Daar kregen alle toppers een schitterende polo met opdruk uitgereikt, natuurlijk in de lievelingskleur roze met bescheiden reclame van de Primera Bargeres en Rijwielshop Bargeres, ook prijkt er een mooie tweede ster op het shirt

Na een gezellig afscheid in de kantine van Klazienaveen (heerlijke gratis hapjes), snel naar onze eigen kantine.

Daar waren de selectie teams en de dames om ons (iet wat jaloers) te feliciteren.

Na de patat met een mooie medaille zijn we naar horen zeggen meteen naar huis gegaan het bleef overigens nog lang onrustig aan de halteweg

Geschreven door de beste speler van 45 plus

Er zijn 2 reacties geplaatst

1. Schitterend….Mijn medaille krijg ik nog?

Remco, 3 november 2016 om 21:57 uur

2. Een hatonomisch enorm zware klus maar goed volbracht door jarenlange voetbalervaring van een erg gezellig team!!

Van harte allemaal!

Berry.