Ouderavond!!

16 september 2016 JO11-1, JO11-2, JO11-3, JO11-4, JO13-1, JO13-2, JO15-1, JO15-2, JO17-1, JO9-1, JO9-2, JO9-3, JO9-4, MO11-1, MO13-1, MO13-2, MO15-1, MO15-2, MO15-3, MO17-1, MO17-2

Beste ouder(s)/verzorger(s) Jeugdleden,

Het seizoen is inmiddels al weer in volle gang. De eerste doelpunten zijn reeds gemaakt. Het luie zweet is er weer uit. En door de mooie nazomer is het heerlijk vertoeven op de velden om te genieten van onze kinderen tijdens de trainingen en wedstrijden.

De start van een seizoen is altijd best lastig en wat hectisch.

-Zijn er genoeg spelers, leiders, coaches en scheidsrechters.

-Zit iedereen in het juiste team.

-In welke klasse moet er worden gespeeld.

-Hoe verjagen we de engelingen.

-Wie traint wanneer.

Dit zijn een aantal zaken die voor elkaar moeten zijn voordat we überhaupt aan de aftrap kunnen beginnen.

Hier wordt dan ook al in de zomervakantie hard aan gewerkt door het jeugdbestuur, trainers en leiders. Soms gaat dit vanzelf maar soms moet er flink aan worden getrokken om goed uit de startblokken te komen.

Wij proberen iedereen zoveel mogelijk tijdens de voorbereidingen goed te informeren. Maar u snapt vast wel dat dit af en toe best lastig kan zijn gezien alle verschillende trainingstijden/veranderende mailadressen en wisselingen van teams, trainers,leiders enz.

Ook kan ik mij voorstellen dat er voor de nieuwe leden en dus nieuwe ouders best veel vragen zijn over hoe het seizoen er uit komt te zien en wat er van een ieder verwacht wordt. En hoe kom ik aan de juiste informatie.

Om u nog beter te kunnen informeren en om tips van uw kant te mogen ontvangen en om op een rustige manier met u in gesprek te gaan, willen wij u graag uitnodigen voor een ouderavond.

Deze avond hebben wij gepland op woensdag 12 oktober om 19:30.

Bij deze wil ik u dan ook van harte uitnodigen om met ons informatie te delen en met elkaar van gedachten te wisselen. Want de vereniging, dat zijn wij samen en daar hebben wij elkaar bij nodig.

Met vriendelijke groet,

Namens het jeugdbestuur.