Bargeres 45 + schijft historie

17 oktober 2015 45+ 1, Mededeling

Gisteravond is voor het eerst in de historie van het bestaan van de VV Bargeres een 45 + team kampioen geworden. Afgelopen najaar is er op 4 avonden een mini competitie gespeeld, elke avond twee wedstrijden van 30 minuten met 7 tegen 7 op een half veld. De tegenstanders waren respectievelijk Dalen, Svv,  Germanicus en Klazienaveen

De eerste 3 ronden bleven we ongeslagen 18 punten , gister stond de topper tegen mede kampioens kandidaat Dalen op het programma, ook deze zware pot werd in winst omgezet er zit natuurlijk routine genoeg in de ploeg om dit varkentje te wassen , een zakelijke 2-0 was het resultaat. hiermee was het kampioenschap veilig gesteld de tweede wedstrijd was dus een formaliteit. maar desondanks werden de heren van SVV nog even alle hoeken van het veld laten zien 6-1.  Hierna hebben wij maar snel de kleedkamer opgezocht waar de champagne rijkelijk vloeide!

Na nog een biertje in de kantine van Dalen hebben we maar snel onze eigen kantine opgezocht alwaar we onder luid gejuich verwelkomt werden door de selectie. het is nog erg lang onrustig gebleven in bargeres………

Er zijn 2 reacties geplaatst

1. Top!!!