A.s. zaterdag VRIJWILLIGERSMARKT

10 april 2019 Mededeling

Voetbal bij vv Bargeres kan alleen bestaan door de inmiddels ruim 100 vrijwilligers die week in week uit helpen. Onder andere scheidsrechters, trainers en mensen in de kantine zorgen dat elk weekend een paar 100 jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen genieten van deze prachtige sport.

Iedereen kan een steentje bijdragen

Het voortbestaan van vv Bargeres valt of staat bij de inzet van onze vrijwilligers. Veel clubs worden helemaal gerund door vrijwilligers. Sommigen zie je op of langs het veld, of achter de bar in de kantine. Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar. Neem bijvoorbeeld de bestuurders, de veld- en kleedkamerplanners, de wedstrijdsecretarissen. Ook zij vervullen iedere dag weer een belangrijke rol in het mogelijk maken van het amateurvoetbal.

Vele handen maken hierbij licht werk. Uw hulp kunnen we hierbij goed gebruiken. Mocht u zich geroepen voelen om iets voor de club te willen betekenen, kan u dat aanstaande zaterdag aangeven aan de kraam op het sportpark. Wij kunnen dan de verschillende mogelijkheden met u bespreken. En daarbij ook rekening houden met uw wensen.

De reacties zijn gesloten.

Postadres: VV Bargeres - Hesselterbrink 442 - 7812 EL Emmen