Contributie 2018/2019

27 augustus 2018 Mededeling

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,

Zoals u wellicht gemerkt heeft, is de contributie van de maanden juli en augustus nog niet geïnd.
Dit heeft te maken met diverse storingen bij verschillende systemen. Op dit moment functioneert alles weer en kan ik de contributie weer innen.

Dit houdt in dat de maand juli eind deze week, en dat de maand augustus begin september van uw bankrekening afgeschreven wordt. Wij begrijpen dat dit heel vervelend kan zijn dat er 2 maanden contributie in korte tijd achter elkaar geïnd wordt.
Wij hebben dan ook als bestuur besloten om de maanden juli en augustus niet te indexeren en de bedragen aan te houden aan die van vorig seizoen.

Indien uw financiële situatie het niet toelaat dat beide bedragen in korte tijd achter elkaar geïnd wordt, stuurt u dan een mailtje naar penningmeester@vvbargeres.nl.

Vanaf september zal de contributie geïndexeerd worden en zullen de onderstaande bedragen maandelijks van uw bankrekening afgeschreven worden:

JO8/JO9/JO11 € 11,30

JO13/JO15 € 11,90

JO17/JO19 € 13,15

Senioren € 16,90

Indien u er voor kiest om de contributie in 1 keer te betalen voor het hele jaar, krijgt u 5% korting.

volledigheidshalve geldt het eerste verhaal alleen voor de leden waar een automatische incasso

Indien u nog vragen heeft, kunt u ook een mail sturen naar penningmeester@vvbargeres.nl

Met vriendelijke groet,

Penningmeester vv Bargeres

De reacties zijn gesloten.