Ouderbijeenkomst (E- / F-pupillen en ME / MD / MC)

03 maart 2015 Mededeling

Beste ouders en verzorgers,

 

Het jeugdbestuur van vv Bargeres nodigt jullie uit voor de ouderavond. Deze vindt plaats op 9 en 19 maart, om 20:00 uur, in de kantine. Er is gekozen voor twee avonden zodat iedereen de mogelijkheid heeft om te kunnen komen.

Doel van deze avond is om eens nader kennis met elkaar te maken. Als bestuur willen we graag weten wat er zoal speelt binnen de jeugd en u krijgt van ons te horen wat er binnen de vereniging speelt. De start van de tweede competitiehelft staat voor de deur en ook binnen de club zijn er een aantal positieve ontwikkelingen. Voor deze avond is er geen agenda, dus alle onderwerpen die de vereniging aangaan zijn bespreekbaar.

 

Graag bespreken we de kansen die onze vereniging heeft voor de toekomst maar ook de beperkingen waar we als bestuur tegen aanlopen. Het moet een informatieve avond worden met een open karakter.

Waar heeft u als ouder behoefte aan? Wat gaat er goed binnen de vereniging? Waar kunnen we de vereniging verbeteren, en wat is hiervoor nodig? Dit zijn zomaar een paar vragen die we op deze avonden kunnen behandelen.

 

Onze ervaring leert dat er veel goede ideeën en suggesties gedaan worden op een dergelijke avond. Laten we er een constructieve bijeenkomst van maken waar beide partijen voordeel van hebben. Zet één van deze dagen in uw agenda en laat, via Claudia (claudiavoss@home.nl), even weten op welke avond u komt. Wij zorgen voor de koffie/thee met cake.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jeugdbestuur

vv Bargeres

Plaats een reactie

De reacties zijn gesloten.

Postadres: VV Bargeres - Hesselterbrink 442 - 7812 EL Emmen
Bezoekadres: Sportpark Easy Fit Emmen - Brinkenhalte 10 - 7812 HX Emmen