Uitnodiging Klaverjastoernooi!

06 december 2017 Mededeling

Beste leden, ouders van jeugdleden en vaste klaverjasvrienden.
Zaterdag 27 januari 2018 beginnen we met de eerste van de 3 avonden klaverjassen.

De klaverjascommissie nodigt jullie weer uit om er een gezellige avond van te maken.
De kosten bedragen slechts €3,- per persoon, hiervoor krijg je een gezellige avond.

De volgende data zijn:

Zaterdag 31 maart
Zaterdag 26 mei

De kantine is geopend vanaf 19.30 uur , graag om 19.45 uur aanwezig, zodat we om 20.00 uur ook echt kunnen beginnen.

Om teleurstelling bij anderen te voorkomen en dat wij als klaverjascommissie steeds achter mensen aan moeten bellen, laat even weten of je komt !!!

Je kunt je aanmelden via de website door hier op te klikken , maar je mag het ook doorgeven via de app of sms: 0621893487 (Annelies Schuring)

Natuurlijk is iedereen welkom dus een introducé meenemen is geen probleem (ook dit even laten weten)

Om mee te doen voor de hoofdprijs is het wel noodzakelijk dat je alle 3 de avonden aanwezig bent!
Als je een niet kunt komen dan moet je zelf voor een goede vervanger zorgen.

Linda en Annelies