JO11-1(G) is kampioen geworden van de najaarscompetitie 2017.

26 januari 2018 JO11-1, Nieuws

Het heeft even geduurd voordat het ook werkelijk gezegd kon worden, want door eventuele inhaalwedstrijden was het nog even wachten geblazen.

Maar nu is het officieel. Na een succesvolle reeks wedstrijden op het veld is de JO11-1(G) ongeslagen kampioen geworden.

Door fantastisch samenspel, doorzettingsvermogen en heeeeeeeeel veel lol en plezier hebben ze alle wedstrijden gewonnen. Dit ging lang niet altijd even gemakkelijk. Soms liep het even niet en ontstonden er toch nog aardig wat spannende momenten. Maar door de onvermoeide en tomeloze inzet van de spelers werd er ook op die momenten uiteindelijk nog gewonnen.

Natuurlijk was iedereen erg blij.

Ook de trainers/leiders Peter en René waren zeer trots op het team. Die ook natuurlijk door hun enthousiaste leiding en training het kampioenschap hebben binnengehaald. Door de spelers zijn zij nog even extra in het zonnetje gezet.

Ook VV Bargeres is natuurlijk erg blij en trots met dit kampioenschap.

JO11-1(G) gefeliciteerd en succes in de voorjaarscompetitie.

Er zijn 2 reacties geplaatst

1. Jongens van harte gefeliciteerd. Top prestatie.
    Mo17-1

Chris Oost, 28 januari 2018 om 19:30 uur

2. Super gedaan jongens en meisje(s)
    Over 8 jaar allemaal in het eerste elftal