Pietentraining 2018

03 december 2018 JO8-1, JO8-2, JO8-3, JO9-1, JO9-2, Nieuws

Afgelopen woensdag 28 november was het dan eindelijk zover….

De Pietentraining bij vv Bargeres

Wat was iedereen benieuwd hoe dit zal gaan, het was de eerste keer dat we een Pietentraining gingen doen en Sinterklaas had immers gezegd dat er een paar Pieten meegetraind hadden bij Real Madrid!

Om half 6 liepen de eerste gespannen koppies het trainingsveld op, er was nog geen Piet te bekennen.
Oh jee! Kwam dit wel goed? Wisten deze voetballende Pieten onze vereniging wel te vinden?
De trainers werden al een beetje zenuwachtig, training geven aan een groep van ruim 40 kinderen is natuurlijk ook niet niks.

Maar wat zagen we daar, wie kwamen daar aan?
Niet 3 of 4…maar wel 7 zwarte Pieten!
Na her en der wat pepernootjes uitgedeeld te hebben konden de groepjes gevormd worden en de Pietentraining beginnen.
Het werd een gezellige boel met verschillende oefeningen, wedstrijdjes tegen elkaar af en toe een pepernootje en een glaasje ranja tussendoor, de regen kon de pret zeker niet drukken.

En de papa’s en mama’s? Die zaten lekker droog in de kantine met warme chocolademelk met slagroom en pepernoten.

Nadat alle oefeningen gedaan waren had Sinterklaas gezorgd dat er voor iedereen een Pietendiploma en een cadeau was.
Want uiteindelijk is het cadeau naast het sportief en gezellig bezig zijn met voetbal, toch ook wel heel belangrijk!

Wij als activiteitencommissie bedanken de Zwarte Pieten, de Trainers en de kinderen voor een super leuke avond!
De kinderen zien genieten en glunderen dat is waar wij het voor doen.
Ouders, bedankt voor alle lieve dankwoorden via app en persoonlijk.

Voor nu wensen wij iedereen alvast hele fijne feestdagen en zeggen wij

“Tot volgend jaar”

Groetjes de Activiteitencommissie.