Scheidsrechters VV Bargeres

12 juni 2018 Nieuws, Scheidsrechters

Hallo allemaal,

De competitie is gespeeld, standen zijn bekend en de indeling voor komend seizoen is ook al zo goed als bekend.

Graag zou ik via dit stukje even de aandacht willen vestigen op een kleine maar wel super gemotiveerde groep mensen binnen Bargeres die makkelijk over het hoofd gezien wordt.

De Scheidsrechters

Afgelopen seizoen hebben een aantal personen de cursus juniorenveld scheidsrechter gevolgd, en deze met succes afgerond en zoals de meeste van jullie wel gezien hebben ook meerdere wedstrijden gefloten.

Graag wil ik al deze mensen die het seizoen soms wel meerdere wedstrijden achter elkaar hebben gefloten en gevlagd, ook hiermee de ouders die tijdens de wedstrijden van hun kinderen vrijwillig de vlag oppakken, ontzettend bedanken voor hun inzet.

Laten we heel eerlijk zijn zonder hen hadden een aantal wedstrijden niet door kunnen gaan.

Bij deze wil ik ook een oproep doen aan ouders, spelers en mensen die het voetbal in het algemeen een warm hart toedragen, als er mensen zijn m/v die interesse hebben om ook de scheidsrechters fluit op te pakken schroom niet om even contact op te nemen.

Nogmaals, heel erg bedankt voor jullie inzet en ik hoop degene die dit jaar zich tomeloos hebben ingezet en hopelijk een aantal nieuwe scheidsrechters komend seizoen weer te mogen inzetten op de velden van vv Bargeres.

Met vriendelijke groet,

Gerda van der Gaag

Scheidsrechtercoordinator jeugd vv Bargeres

Er is 1 reactie geplaatst

1. Ook namens de meiden van mo17-1 en vr3 wil ik iedereen die ons hebben geholpen door te vlaggen en fluiten bedanken want zoals Gerda heeft benadrukt zijn jullie van enorm belang voor de teams en doorgang vinden van wedstrijden. Bedankt en hopelijk tot volgt seizoen .

Chris Oost Trainer mo17-1 En vrouwen 3 ( bondgirls)

Chris Oost, 12 juni 2018 om 16:20 uur