Score Master – Voorspel wedstrijden en verdien ballen voor je club!

26 maart 2016 Nieuws

scoremaster-icon

 

Voorspel wedstrijden en verdien ballen voor je club! Met die slogan adverteert Scoremaster, een app waarmee je zowel voor jezelf als voor de club leuke prijzen kunt winnen.
Op de website www.score-master.nl wordt uitgelegd hoe het spel precies in zijn werk gaat, maar kort samengevat komt het op het volgende neer: Iedere week voorspel je de winnaar van de wedstrijden in de eredivisie en een aantal internationale wedstrijden. De punten die je scoort tellen voor je eigen ranglijst, maar ook voor de amateurvereniging die je selecteert wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt. In ons geval is dat natuurlijk Bargeres! Per 2000 behaalde punten krijgt Bargeres een echte Derby Star bal en zelf maak je iedere week kans op een prijs van €400,-! Deelname aan het spel is helemaal gratis.
Vind je het dus leuk om wedstrijden te voorspellen, ballen te verdienen voor Bargeres en kans te maken op de prijs van €400,-, aarzel dan niet en meld je aan!

De app is te vinden in Google Play en in de App Store.

De eerste 5000 punten zijn inmiddels behaald voor Bargeres, maar met jullie hulp kunnen dat er nog heel veel meer worden.

Plaats een reactie

De reacties zijn gesloten.

Postadres: VV Bargeres - Hesselterbrink 442 - 7812 EL Emmen
Bezoekadres: Sportpark Easy Fit Emmen - Brinkenhalte 10 - 7812 HX Emmen