Terug op het “oude” nest vv Bargeres.

29 mei 2019 1e elftal, Nieuws

De afgelopen tijd verheugd het ons om te zien hoe veel oude bekenden weer terugkeren naar “hun” club.

Afgelopen seizoen en het seizoen ervoor zijn er verschillende oud leden weer neergestreken op hun “oude” nest.

Inmiddels hebben we mogen verwelkomen; Stan Meier, Marciano Hummel, Navid Poyan, Jelmer ten Cate, Casper Dorgelo, Jordy de Vries, Coen Tent, Bram de Raaf, Robin Bakker en Tim Terwisscha.

Deze mannen zijn ooit tijdelijk gestopt of hebben hun geluk beproeft bij een andere vereniging, maar hebben uiteindelijk gekozen om weer te voetballen bij vv Bargeres.

Onze laatste aanwinst, hij is lid sinds vorige week, is Bas Koopman.

Als club is het fijn om te zien dat we, naast de externe aanmeldingen, we ook kunnen “verjongen” met spelers uit onze eigen jeugd!

Postadres: VV Bargeres - Hesselterbrink 442 - 7812 EL Emmen