Verloting vv Bargeres

16 april 2018 Nieuws

Eindelijk is het zover. Na bijna een half jaar plannen en voorbereiden, is afgelopen paasweekend de start geweest van de verkoop van de loten voor de grote vv Bargeres verloting. Iedereen, lid of geen lid kan de loten kopen. Maar waarom zou u loten kopen??

• U steunt de vereniging.

Van de netto-opbrengst van de verloting kunnen wij, als vereniging, een aantal leuke dingen doen. Te denken valt daarbij aan: het aanschaffen van nieuw spelmateriaal, of het verder opknappen van de kantine.

• U krijgt vele euro’s voordeel.

Bij aanschaf van het lot krijgt u een aantal voordeel coupons. Onze sponsoren bieden u een aantal voordelen/kortingen aan. Tegen inlevering van de coupon krijgt u bij Primera 15% korting op de aanschaf van kantoorartikelen en lectuur. Als u bij Kwalitaria een Bull hamburger koopt, krijgt u de 2de gratis. Een bosje bloemen kopen? Bij Bloem & Zo krijgt u er een vaas bij cadeau. Een BBQ-pakket voor 4 personen koopt u heel voordelig bij slagerij Loman. Van Intersport krijgt u een waardebon van € 10,= en als u gaat eten bij SIB dan krijgt u er een fles huiswijn bij. Als u lid wilt worden van Easy Fit hoeft u geen inschrijfgeld te betalen en tenslotte kunt voordelig croissants halen bij de Boni. Kortom voor iedereen zit er wel iets aantrekkelijks bij. Eigenlijk heeft u dus altijd prijs.

• U maakt kans op één van de vier prijzen.

• Een Batavus damesfiets.

Aangeboden door Rijwielshop Bargeres.

• 7 dagen rijden in een Fiat 500 cabrio.

Aangeboden door Auto Palace Emmen.

• Een jaar lang gratis sporten.

Aangeboden door Easy Fit Emmen.

• Een High Tea voor 2 personen.

Aangeboden door Bij Sib bites & grill

Kortom 3 goede redenen om één of meerdere loten aan te schaffen. U kunt de loten kopen aan de bar in de kantine of bij de verkopers die zaterdags en zondags op de velden rondlopen. De prijs bedraagt € 5,=  per lot. Wees er snel bij, want er is een beperkte oplage.

Vul uw naamgegevens in en gooi deze coupon in de daarvoor bestemde bus in de kantine.

De trekking zal plaatsvinden op 30 juni tijdens de totaaldag op ons sportpark.

Poster-A3-1

De reacties zijn gesloten.