Welke naam geven we aan het samenwerkingsverband in het meiden- en vrouwenvoetbal?

12 juni 2015 BDE, Mededeling, Meiden en vrouwenvoetbal, Nieuws

Zoals inmiddels wel bekend gaan vv Bargeres, sc Erica en DZOH samenwerken op het gebied van meiden- en vrouwenvoetbal. Dit project heeft als werknaam MTV gekregen. We willen de leden nu vragen een goede naam hiervoor te bedenken. Inmiddels zijn er al veel inzendingen via de mail INFO.SVOMTV@GMAIL.COM binnengekomen. Uiteraard kunnen er nog veel meer bij. De winnaar zal bekend worden gemaakt op 27 juni 2015 tijdens de feestelijke opening. Naast eeuwige roem kun je een kleine prijs winnen.
Dus beste voetballeden bedenk een pakkende naam en stuur het op naar info.svomtv@gmail.com. Op zondag 21 juni 2015 sluit de inzendingstermijn!

Projectteam MTV

Bijlage: Uitnodiging leden en programma opening MTV