Twedo JO19-1 – Bargeres JO19-1 uitslag 6-4

09 april 2018 JO19-1, Wedstrijdverslagen

Door de vele afmeldingen begonnen we de wedstrijd met 9 spelers.

Ondanks dat we dus met minder man speelden waren we niet minder.

Na een aanval van Twedo werd het 1-0, al snel werd het 2-0 en ook 3-0 voor Twedo.

Toch bleven we na deze tegenslag rustig aan de bal en kwam er een lich herstel van Bargeres, dit werd bekroond door een afstandschot van Maciej 3-1.

Na deze goal werd Twedo wat onzeker aan de bal en gingen ze fouten maken. Na een ongelukkige handsbal in ons strafschopgebied werd de gegeven strafschop door Twedo benut 4-1. (Had ook niet gegeven kunnen worden)

RUST 4-1

Snel na de aftrap voor begin van  de tweede helft werd het 5-1.

Na weer een gegeven strafschop 6-1.

Na gerommel voor ons doel en een van de lijn gehaald schot door Kylian gingen wij toch beter voetballen.

Steeds verder in de tweede helft ging de vermoeidheid een rol spelen bij ons en bij Twedo ging men er al vanuit dat ze het makkelijk zouden hebben tegen Bargeres.

Toch werd er door ons in de naam van Casper gescoord 6-2.

Na fouten achterin bij Twedo een kopbal van Casper 6-3.

En na weer een afstandschot van Casper werd het 6-4.

Dit was tevens de eindstand.

Supertrots op deze boys dat ze ondanks dat er maar met 9 man werd gespeeld, ze er wel voor bleven gaan!

BLIJF IN JEZELF GELOVEN, DAN KOMT HET RESULTAAT EN DUS OOK DE PUNTEN VANZELF!

de Leider van JO19-1

P.s. aan de nieuwe grensrechter; Bedankt!