Verslag bekerwedstrijd van JO15-1

26 mei 2018 JO15-1, Wedstrijdverslagen

Een spannende bekerwedstrijd van de jo15-1 afgelopen dinsdag in Steenwijk!

Onder leiding van Leon van Huizen en Erwin Kocks en Roy Zoeten, hebben de jongens van Jo15-1 de afgelopen maanden gestreden om uiteindelijk in de halve finale te staan tegen ’t Olde Veste in Steenwijk. Om half 6 zijn ze vertrokken naar Steenwijk. Vol spanning en goeie moed. Met  ondersteuning van medespelers uit team jo15-2 en reserve keeper, omdat we helaas te kampen hebben met geblesseerde spelers, is de wedstrijd begonnen. Vol spanning en aanmoedigen die erg voelbaar waren langs de lijn , een  kans maar helaas tegen de paal.

jo15-1 beker

Uiteindelijk daar GOAL!!!
En kort daarna weer een GOAL!!!  Het is nu 0-2. Zo gaan ze de rust in. In de kleedkamer worden de technieken nogmaals doorgenomen en gaan ze met vollemoed de tweede helft in. Maar ook in de tweede helft kansen maar de bal is rond en wil er niet meer in. Het blijft 0-2!!
Het besef, feest, en opluchting. Onze toppers zijn door naar de FINALE!!!
Dit vind plaats op 2 juni om 11.45 uur in Joure.

Kom ze aanmoedigen , ze verdienen het.

Een trotse voetbal moeder.