Verslag kampioenswedstrijd Bargeres Jo-15/2 tegen DZOH Jo-15/6

08 mei 2017 JO15-2, Wedstrijdverslagen

Daar staan ze dan aan het begin van DE WEDSTRIJD. Vanmiddag kan Bargeres kampioen worden. Ze moeten dan winnen van DZOH.

De wedstrijd begint wat stroefjes en zenuwachtig. Dat resulteerde al snel in een 0-1 achterstand. De schrik zit er dan ook even in, maar gelukkig weten ze al gauw de stand naar 1-1 te brengen.

Nu doorzetten en voetballen gaan. Helaas moeten ze niet veel later weer tegen een achterstand aankijken. Het is 1-2.

De jongens blijven ondanks dat, toch goed voetballen en het wordt 2-2. Om vervolgens de score tot aan de rust om te zetten in een 5-2 voorsprong. Die voorsprong geven ze in een goede tweede helft niet meer uit handen. De uiteindelijke score wordt 12-4. De jongens worden onder leiding van Henk en Marwan KAMPIOEN.

Gefeliciteerd jongens.