Wedstrijdverslag van de enige vv Bargeres wedstrijd afgelopen weekend.

19 maart 2018 JO15-2, Wedstrijdverslagen

Zaterdag 17 maart, 07.00u s’morgens,  volgens alle media komt de Siberische Beer nog even op bezoek.

Twitter en voetbal.nl hebben ons al geleerd dat alle wedstrijden tot en met de JO11 landelijk zijn afgelast door de KNVB.

Nauwlettend de App’s in de gaten houdend zien we de ene na de andere vereniging alle wedstrijden afgelasten i.v.m de kou en harde wind.

Behalve vvDalen! En dat is precies waar “onze” JO15-2G moet spelen.

11.15u iedereen staat klaar in en bij de warme kantine om te vertrekken naar Dalen, gaat het echt door? Vraagt iedereen nog voor de zekerheid. Ja, het gaat door!

Op naar Dalen om de strijd met “hun” JO15-3 aan te gaan.

Om 12.00u staan alle bikkels op het veld voor de warming up,  de meeste met thermo kleding aan maar ook 2 spelers “gewoon ” in de blote benen, wat een helden !

Als om 12.30u het begin signaal klinkt gaan onze mannen en vrouwen er vol op en al vrij snel staan we voor met 0-2.

Dan komt ook Dalen in de wedstrijd en gaan er ook tegen doelpunten vallen waardoor we na 35 minuten in de bittere kou gaan rusten met een tussenstand van 3-3.

Na de rust met limonade voor de spelers en speelsters en koffie voor de ouders een beetje opgewarmd te zijn gaat de 2de helft beginnen,  nog steeds 0 graden met een snijdende oostenwind die het laat voelen als -15, gaan de bikkels het veld weer op.

Over en weer vallen nog doelpunten en de door de kou verstijvende spieren eist zijn tol waarna deze tot het einde spannende wedstrijd na totaal 74 minuten (reguliere speeltijd + 4 minuten blessure tijd) eindigd in een  geflatteerde 5-4 nederlaag  voor Bargeres JO15-2G.

Maar let wel!! “Onze” JO15-2G is het enigste team van onze club die dit weekend de Siberische Beer getrotseerd hebben!

Zelfs Bargeres 1 & 2 zijn dit weekend afgelast wegens de kou.

Dus onze jongens en meiden o.l.v Gerda , Eddie en “grens” Johan verdienen alle lof en eer, maar zeker ook een warme douche om de kou van de botten te spoelen! Heren en Dames   …. diep respect vanuit het kleumende publiek voor jullie prestatie!

Er is 1 reactie geplaatst

1. Bikkels, complimenten ook voor supporters En leiding