Kinderrommelmarkt in winkelcentrum Bargeres

02 juni 2014 Advertenties

Zaterdag 21 juni organiseert winkeliersvereniging Bargeres een KINDERROMMELMARKT. Deze zal plaatst vinden in het winkelcentrum van 10 – 16 uur. Wil je speelgoed, boeken of kleding verkopen, reserveer dan een plekje op de kinderrommelmarkt.*

Heb je zin om te snuffelen bij alle kleedjes, zet dan nu alvast 21 juni in je agenda en kom gezellig langs in Bargeres. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in de leuke winkels die Bargeres te bieden heeft. Speciaal voor deze dag hebben zij extra LEUKE ACTIES/AANBIEDINGEN voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Bloem&zo aanschuiven bij een leuke workshop waar een olifant of neushoorn geschilderd kan worden. Op de rommelmarkt is ook een RAD VAN FORTUIN, dus wie weet gaat u nog met een leuke prijs naar huis. Kinderen kunnen voor een kleine vergoeding een heerlijke SUIKERSPIN halen of heerlijk vers gebakken POPCORN. Bij een echte rommelmarkt hoort ook een HAMERBURGERTENT deze zal dus ook niet ontbreken op deze gezellige dag.

*OPGEVEN (gratis) voor de kinderrommelmarkt kan je doen bij Bloem&zo Bargeres, er zijn meer dan 70 plaatsen beschikbaar, als je zeker wilt zijn van een plek geef je dan snel op. Je kan je INSCHRIJVEN bij Bloem&zo t/m woensdag 18 juni.

Alle opbrengsten zijn voor de winkeliersvereniging, zodat we vaker leuke activiteiten kunnen organiseren.

Kinderrommelmarkt Bargeres 21 juni 2014