100% (zaal)voetbal

19 februari 2017 JO17-1

Vandaag hadden we meegedaan aan een  zaalvoetbal toernooi welke door een groepje enthousiastelingen georganiseerd was.
Iedereen kon meedoen, vriendengroepjes; zaalvoetbalteams; voetbalclubs…. En zo was het ook.
Met 42 team aanmeldingen leek het meteen een kansloze missie, en hadden we niet veel hoop mee te kunnen doen.
Uiteindelijk waren we met wat geluk toch in een poule geplaatst en konden we zondag ochtend om 11:00 naar sportzaal Emmerhout toe.
We zouden uiteindelijk 4 poule wedstrijden spelen tegen tegenstanders van aanzienlijk formaat en niveau.
Er waren spelers van FC Emmen; FC Twente en tenminste 1 bijzonder getalenteerd spelertje van PEC Zwolle JO13-1.
Daarnaast de nodige hoofdklasse spelers en… 3e klasser Vv Bargeres JO17-1D.
Het resultaat was in verhouding met de kwaliteit van de aanwezige teams.
Met gepaste trots en gekrenkt ego 😁😁 gingen we terug naar huis na 1 gelijkspel en 3 x te hebben verloren.
Echter ook met diverse complimenten van andere deelnemers.
We hebben ons  t kaas niet van het brood laten eten en de laatste twee wedstrijden ook maar nipt verloren, beide met 0-1.
Leuke leerzame middag,  ondanks het hoge niveau van zaalvoetbal hebben we laten zien  een aardig balletje mee te kunnen spelen.
En nu snel focussen op de competitie. 4 maart wacht onze competitieduel met koploper PROTOS JO17-1G.

Tot ziens aan de lijn.