Bardienst op de zaterdagen

21 maart 2017 Mededeling

Beste ouders,

De voorjaarscompetitie is weer begonnen en net als jullie staan wij ook weer elke week langs de lijn om het team van je kind aan te moedigen.
In de rust krijgen de kinderen limonade of thee en ouders kunnen in de kantine wat te drinken of eten halen. Om dit te kunnen waarborgen hebben we jullie hulp nodig op wedstrijddagen.
Er is een vaste groep vrijwilligers voor achter de bar, maar zij kunnen het niet alleen.
Aangezien er toch altijd wel ouders aanwezig zijn, vragen wij het volgende aan jullie.
In het schema, dat u kunt vinden op deze site bij schema’s/rooster kantinedienst zaterdag, ziet u een schema waarin de zaterdag verdeeld is in 4 diensten

8.30-10.30
10.30-12.30
12.30-14.30
14.30-16.30

Achter elke dienst staat een team. Het team wat vermeld staat speelt rond die dienst een thuiswedstrijd. Van elk team die op dat moment dienst heeft vragen wij of 1 ouder mee wil helpen achter de bar. Dit houdt met name in de verkoop van koffie/thee en andere drankjes. Niet te moeilijk dus.
De ervaring leert dat als de wedstrijden eenmaal begonnen zijn, dat er dan nog wel tijd is om ook een gedeelte van de wedstrijd te kijken.

Als iedere ouder een keer wil helpen, ben je in principe maar 1x in de paar jaar aan de beurt.
En wie weet….. Misschien vindt u het zo leuk dat u wel vaker zou willen helpen.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u terecht bij:

Marielle Vis: 06 21 93 80 96
Monique Geres: 06 38 33 68 65

De reacties zijn gesloten.

Postadres: VV Bargeres - Hesselterbrink 442 - 7812 EL Emmen