Belangrijke mededeling i.v.m. Engerlingen plaag.

17 augustus 2016 Mededeling

Beste speler/speelster, ouder/verzorger van de vv Bargeres

De zomerstop zit er bijna weer op. De afgelopen week zijn alle teams weer gestart met de training op de velden van vv Bargeres.

Helaas verliep de afgelopen periode niet alles zoals vooraf werd gedacht. De oorzaak is de staat van de velden op ons sportpark. Zoals enkelen van u wellicht al het een en ander heeft opgevangen via de media, worden onze velden momenteel geteisterd door engerlingen. Velden 1, 2, en 3 zijn onbespeelbaar. Het trainingsveld lijkt te zijn gespaard.

Door de engerlingen-plaag hebben we momenteel alleen het trainingsveld tot onze beschikking. Dit betekent dat we moeten schuiven en alternatieven moeten zoeken. Het hoofdveld is afgelopen donderdag geïnjecteerd met glasaaltjes, maar door miscommunicatie zijn veld 2 en 3 nog niet behandeld. Op dit moment vindt er koortsachtig overleg plaats met de gemeente om de velden 2 en 3 met spoed te behandelen. Zoals het er nu uitziet wordt dit pas in de loop van volgende week gedaan!

Dit betekent ook dat er geen bekerwedstrijden gespeeld gaan worden op ons sportpark en dat we een verzoek hebben ingediend bij de K.N.V.B. om alle competitiewedstrijden in september zo te plannen dat er thuis niet gevoetbald wordt. Zodra we duidelijkheid hebben verschaffen we deze informatie aan eenieder.

We gaan er alles aan doen om zo snel mogelijk weer thuis te kunnen voetballen.

Via de site houden we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,

VV Bargeres.