CORONA UPDATE

22 april 2020 Mededeling

Ook vv Bargeres heeft kennis genomen van het besluit dat het voor jeugdteams weer is toegestaan om ‘georganiseerd en beheersbaar’ te gaan sporten met ingang van 29 april a.s..

Vanaf deze datum is het voor spelers tot en met 12 jaar weer toegestaan om te gaan trainen, waarbij ze de 1,5 meter afstand niet hoeven te houden. Voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar is trainen óók toegestaan, mits zij wél op 1,5 meter afstand van elkaar blijven.

Het besluit van de regering wil echter niet zondermeer zeggen dat het sportpark van vv Bargeres per 29 april a.s. weer geopend zal zijn. Dit is mede afhankelijk van de gemeente Emmen. Deze week heeft de KNVB contact met de VSG (Vereniging Sport en Gemeenten) en worden de verenigingen nader geïnformeerd.

Op welke wijze vv Bargeres  invulling gaat geven aan het besluit van gisteren is nog niet bekend, dit heeft meerdere factoren, maar wij zullen jullie hier zo spoedig mogelijk over informeren.

Sportieve groet,

Jeugdbestuur vv Bargeres

De reacties zijn gesloten.