Stem op VV Bargeres!

14 oktober 2021 Mededeling

*Rabo ClubSupport*

Leden van de Rabobank kunnen van 4 t/m 25 oktober 2021 stemmen op VV Bargeres. Jou stem betekent veel voor onze voetbalvereniging, elke stem levert geld op! Kunnen wij rekenen op die van jou? Stem dus wanneer je lid bent van de Rabobank!

*Hoe kan je stemmen*?

Door in te loggen in de app of op de website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

*Ons doel*

We willen ons als gehele club blijven inzetten op duurzaamheid. Door samen te verduurzamen kunnen wij als club en leden ons steentje bijdragen. We willen de opbrengst gebruiken voor onder meer LED-verlichting, zonnepanelen en andere maatregelen zodat wij straks klaar zijn voor de toekomst!