Verslag VV Bargeres ME1 – Ter Apel ’96 FC ME1 (Gwen de Vries)

06 september 2015 BDE, Meiden en vrouwenvoetbal, Wedstrijdverslagen

Zaterdag 5 september 2015 hadden wij als team een belangrijke wedstrijd tegen Ter Apel ’96 FC ME1

Aan gelijk spel hadden we genoeg om door te mogen naar de volgende ronde van de beker competitie .

We moesten om 12:15 verzamelen bij de kantine voor de foto voor op de website.

En dit is hem geworden .

me1

Daarna gingen we warm lopen onder begeleiding van Gerda v/d Gaag dit is onze trainster en die altijd aanwezig is .

De wedstrijd begon om 13.00 uur

In de begin fase kwamen we met 0-1 achter maar al snel daarna speelde Anouk mij de bal aan waarna ik hem aan mijn linkervoet kreeg en kon schieten en kwamen we met 1-1 gelijk we waren ontzettend blij en wat was het spannend .

Daarna kwamen we met 2-1 voor deze werd gemaakt door joelle op een leuke manier deze doelpunt kon ze maken met haar knie .

Met de rust gingen we naar de kleedkamers om even bij te praten van hoe nu verder . oh wat was het spannend .We hebben als team de mouwen om hoog gedaan WE GAAN ERVOOR!!!!!

Snel na de rust kwam het op 2-2 gelijk .

Het regende gigantisch maar dat weer hield ons er niet van om er voor te gaan .

Anouk de vries heeft vele kansen gehad maar allemaal net niet in het doel ,tot dat iris een goeie paas gaaf naar Anouk en Anouk hem in de juiste hoek kon schieten …. Jaaaaa wat waren we blij met 3-2 voor …

Net voor het einde kreeg Eliza de bal de bal ging naar Anouk en Anouk weer naar mij waardoor ik met mijn linkervoet de bal hoog in het doel kon schieten waardoor we met 4-2 voor kwamen te staan .

Wat hebben we als team hard geknokt voor de overwinning .

Ik kan zeggen dat wij een ontzettend leuk team hebben ,en daarom ook heel veel plezier in het voetbal heb .

Groetjes Gwen de Vries

p.s Hopelijk komen er nog meer meiden voetballen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Er is 1 reactie geplaatst

1. gwen hardstikke leuk verslag en ben natuurlijk supertrots dat jullie heel goed gevoetbald hebben en verdiend gewonnen.Nu op naar de competitie en naar de volgende tegenstander in de bekercompetitie

gerda vd gaag, 6 september 2015 om 22:45 uur

Postadres: VV Bargeres - Hesselterbrink 442 - 7812 EL Emmen