Meiden Voetballen samen

24 november 2014 BDE, Meiden en vrouwenvoetbal

“Meiden Voetballen Samen” kopt het Dagblad van het Noorden in de editie van 22 november. Vv Bargeres, DZOH en sc Erica spreken in het artikel de intentie uit om op gebied van meiden voetbal samen te gaan werken.

Het artikel geeft de stand van zaken weer met betrekking tot een onderzoek hoe het meidenvoetbal in zuid Emmen en Erica naar een hoger plan te kunnen tillen. In een vergadering gehouden op 17 november van de werkgroep leden en de drie besturen is het besluit genomen om het project MTV (Meiden Top Voetbal) de volgende fase in te laten gaan. De werkgroep is gevraagd te gaan vaststellen hoe zaken geregeld moeten gaan worden en hierover op 1 maart te rapporteren. Dat kunnen zij niet alleen. Er zal samenwerking gezocht worden met de KNVB en uiteraard met de doelgroep, de voetballende meiden van de drie verenigingen.

Door de drie besturen is het initiatief als zeer positief omarmd. Zoals voorzitter Rinse Savenije van DZOH tijdens de vergadering zei dat wat hem betreft na een mooie kennismakingsfase er nu sprake is van een serieuze verkering tussen de drie verenigingen.

Namens de werkgroep:

DZOH: Ger de Boer en Hans Verhaar
Bargeres: Claudia Zuidema en Rob Stiekema
SC Erica: Ronald Sijmons en Wijcher Huls

Klik hier voor het artikel in DVHN

Postadres: VV Bargeres - Hesselterbrink 442 - 7812 EL Emmen