Extra training D1

02 november 2015 JO13-1, Nieuws

Afgelopen zaterdag 31-10-2015 heeft de D1 een extra training gehad. Niet omdat het zo slecht gaat, omdat het altijd beter kan.
Leon van Huizen begon met een tactische bespreking. Magneet bord op het veld, de boys in het doel. Samen met de spelers de opstelling gemaakt,  positioneel op het bord verteld en zelf laten uitleggen en vertellen waar ze moeten staan/lopen. Na 20 minuten het gene wat in theorie is verteld geprobeerd in de praktijk uit te voeren. De training zou tot 12.00 uur duren maar er waren een paar die nog niet genoeg hadden aan 1.5 uur. Twee deden er smiddags mee met C2 en met C1. Top jongens hoe jullie met voetbal omgaan. Ga zo door. Leon bedankt dat je dit op je vrije dag doet.

Er is 1 reactie geplaatst

  1. Super ja, dat je dit er nog vrijwillig bij doet, Leon!! het zijn natuurlijk niet allemaal de makkelijkste jongens die je in je team hebt dus respect dat je het geduld hebt om te proberen hun wat theorie bij te brengen en dat je daar dan nog best aardig in slaagt ook! bEdankt weer voor deze investering in onze jongens!!
    Groetjes van Mitchell en Addy

    Addy de graaf, 2 november 2015 om 22:43 uur

Uw e-mailadres is puur voor verificatie, deze wordt niet getoond en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Postadres: VV Bargeres - -
Bezoekadres: Sportpark Easy Fit Emmen - Brinkenhalte 10 - 7812 HX Emmen