F1, F2 en F5 door in de beker, F3 en F4G helaas uitgeschakeld.

06 september 2015 JO9-1, JO9-2, JO9-3, JO9-4, JO9-5, Nieuws

Ook zaterdag hebben zich weer een aantal teams geplaatst voor de volgende ronde van de bekercompetitie. F1 speelde om 9.00 uur thuis tegen SVV’04 F1. Ondanks dat een kleine verliespartij genoeg zou zijn voor plaatsing hebben de jongens een puike partij op de mat gelegd en de tegenstander met 9-5 nederlaag terug naar Schoonebeek gestuurd.

De F2 had een zware dobber aan de F4 van DZOH. Nadat ze lange tijd op achterstand hadden gestaan begon het de tweede helft ineens te lopen, snelle combinaties langs de zijkant van onder andere Erben, Luca, Giel, Salaheddine en Nathan en sterk verdedigend optreden van Xavi, Ruben, Levi en Mike zorgden ervoor dat een 2-1 werd omgebogen naar een 4-2 voorsprong. Met nog een vijftal minuten op de klok kwam DZOH sterk opzetten en scoorde de 4-3 en vervolgens de 4-4. Gelukkigerwijs scoorde DZOH niet de winnende en hierdoor eindigden DZOH en VV Bargeres op een gelijkspel en daarmee een gelijk puntenaantal in de bekercompetitie. Het doelsaldo van onze F2 was echter beter en zodoende voldoende voor plaatsing in de volgende ronde.

De F5 had weinig moeite met Weiteveense Boys en won met 24-0 deze wedstrijd. De cijfers in de poule spreken boekdelen 3 gespeeld, 9 punten , 40 goals voor, 9 tegen. Top gedaan jongens!

De F4 had het uit moeilijk tegen Drenthina en verloor met 7-0.  De F3 won daarentegen uit bij DZOH met 5-9 en heeft hiermee de bekercompetitie goed afgesloten. CEC was in de poule van de F3 net even een maatje te groot.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres is puur voor verificatie, deze wordt niet getoond en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Postadres: VV Bargeres - -
Bezoekadres: Sportpark Easy Fit Emmen - Brinkenhalte 10 - 7812 HX Emmen