JO9-3 team v/d week (5 maart 2017)

14 maart 2017 JO9-3, Nieuws

Zondag 5 maart was JO9-3 team van de week. Bij de wedstrijd van Bargeres tegen Gieten. We moesten om half 2 bij de kantine zijn. Toen iedereen er was moesten we ons omkleden. We moesten onze voetbal kleren aandoen. We hebben eerst gekeken naar hoe het eerste de warming-up aan het doen waren. Toen zij naar de kleedkamer gingen, moesten wij in een rij staan.  Eerst kwam de scheidsrechter en daarna de voetballers.  We hebben een hand gegeven en zijn samen het veld opgelopen.  Dat was best spannend. Ik weet alleen de naam niet meer van de voetballer waar ik mee moest oplopen.
Toen gingen we naar de kant en gingen de wedstrijd bekijken.  Niet lang want we gingen zelf voetballen.
In de rust mochten we penalty’s schieten op de tweede keeper. Ik heb niet gescoord maar de keeper was zo goed.
Toen ze weer gingen voetballen hebben wij ranja en chips gekregen in de kantine.
Toen nog even voetbal kijken.  We zagen dat een speler van Bargeres nog van het veld werd gehaald omdat hij was flauwgevallen na een botsing.
Ze hebben met 2-0 verloren.
ik vond het heel erg leuk.
Dank jullie wel.

Groetjes Finn (JO9-3)

Vandaag, 5 maart 2017, was JO-9 3 team van de week. Het was voor de jongens in het begin best wel spannend !
Ze mochten voor het eerst op het “echte grote” veld. En wat zijn die spelers stoer.
Het team werd aangekondigd door de speaker. Ze liepen hand in hand met een speler het veld op ! Wat een trotse gezichtjes.
In de rust mochten ze penalty’s nemen tegen een “echte” keeper. Ze deden het super goed. En er vlogen ook enkele ballen in het doel !
Daarna nog wat lekkers en wat drinken.
Bargeres, wat een super initiatief. Bedankt namens de jongens.

Een trouwe supporter van JO-9 3.

Postadres: VV Bargeres - Hesselterbrink 442 - 7812 EL Emmen