Jubileumwedstrijd Fokke de Jonge

15 juni 2013 1e elftal, 2e elftal, Nieuws

Hoofdtrainer Fokke de Jonge is deze maand 30 jaar onafgebroken hoofdtrainer van een eerste elftal. Ter gelegenheid hiervan wordt er op zaterdag 22 juni een jubileumwedstrijd gespeeld op de sportpark “Brinkendal” tussen het huidige eerste elftal tegen oud spelers die onder Fokke hebben gevoetbald. Aanvang van deze wedstrijd is om 14.00 uur.

Tevens is er op deze dag de gelegenheid om afscheid te nemen van de hoofdtrainer. Die het volgend seizoen Onstwedder Boys onder zijn hoede neemt.

Er is 1 reactie geplaatst

1. hallo
    zou uw mijn misschien aan 2 programma boekjes kunnen helpen van de afgelopen wedstrijd bargers-fc emmen en misschien ook een entree kaartje?en de persopstelling
    of als er wat anders is uit geven of een poster van de wedstrijd