Milkboard toernooi in Groningen (27-12)

03 januari 2016 JO13-1, Nieuws

de laatste zondag van 2015 stond voor de jongens van D1 en enkele gast spelers in het teken van het Milkboard toernooi in Groningen. 12.00 verzamelen op het sportpark Easyfit om de kleren aan te trekken. vertrek richting Groningen en na wat in de stad te hebben rondgereden waren het de moeders die de juiste weg wisten te vinden, waar kom je uit met de Tom Tom?
Twee ploegen, elk in een andere poule. het niveau is hoog en de boys doen het goed, spannende wedstrijden. de wedstrijden worden in een oude houtopslag plaats gespeeld. kunstgras Boarding rondom, netten rond het veld en zelfs het plafon van het veld is voorzien van een net waardoor de bal nooit het speelveld zal verlaten. super snel gaat het balletje dan ook over van speler naar speler. alleen als er gescoord is hebben de mannen een paar tellen rust.
d1 speelt de eerste wedstrijd tegen Raptim uit Coevorden. 0-4 is de stand na 15 minuten mooi begin omdat Bargeres uit speelt. de ene goal is nog mooier dan de andere. Djairo 3x Mitchel 1x.
wedstrijd 1 van d2 verloopt minder gunstig voor de boys, maar er wordt goed party gegeven 7-3 is er verloren maar ze waren zeker niet minder al doet de uitslag anders zeggen. Sebastiaan, Renzo en Tobias maakte goals voor Bargeres.
5 poule wedstrijden voor elk team en na deze wedstrijden staat D1 op de tweede plaats met 12 punten kruis finale tegen de nummer 1 van de andere poule tegen Zuidhorn 2 de wedstrijd wordt overtuigend gewonnen met 7-2. Ondertussen speelt D2 tegen de nummer laatst van de eerste poule om te bepalen wie er met de kleinste prijs naar huis mag gaan. Grootegast is ook een maatje te groot en er wordt na wederom mooier voetbal van onze jongens toch verloren met 4-2 teleurstelling is er bij de jongens maar de organisatie heeft deze jongens geprezen voor hun speel wijze.
Ondertussen op het eerste veld word de finale gespeeld tussen Zuidhorn 1 en Bargeres 1, alle spelers moeten zich voor deze match melden buiten de arena en lopen, terwijl Champions league  muziek door de hal buldert, samen met de scheidsrechter en Zuidhorn het veld op. lampen uit spot aan, mooi entree.. De aftrap en gelijk met de eerste aanval is Bargeres gevaarlijk maar de bal schiet net voorlangs. ook Zuidhorn is gevaarlijk en ja na 5 minuten is het 0-1 vast houden en doordrukken wordt er geroepen vanaf de zijlijn. ouders en spelers van het 2e team zijn ook fanatiek aan het aanmoedigen. Bargeres is de betere ploeg maar toch wordt het 1-1. snel trekt Bargeres het weer recht en 1-2 na goed keepers werk en verdedigend samenspel. het spel word een beetje harder maar dat mag, het is niet gemeen, en de 2-2 wordt drie minuten voor het einde gemaakt. kansen genoeg niet meer te tellen voor onze boys maar in de laatste twintig seconden is het toch Zuidhorn dat 3-2 maakt door mooi samenspel. gefeliciteerd goed gedaan Zuidhorn.
tijdens de prijsuitreiking kan Bargeres mooi de 2e prijs ophalen. ook worden Jony en Emanuel nog uitgeroepen tot beste doelman en verdediger van het toernooi.
top gedaan Bargeres 1 & 2
de beker is te bewonderen in de kantine van de vv Bargeres.
ouders en leiders bedankt voor een mooie sportieve dag. in het bijzonder nog even een bedankje aan Wesley die dit voor deze jongens heeft mogelijk gemaakt

Er is 1 reactie geplaatst

1. Goed gedaan jongens.