Op de zaterdagen gaat de jeugd t/m JO13 ook in beweging zolang de competitie stil ligt!

18 januari 2021 Nieuws, Voetbalschool

Beste leden, ouder(s)/verzorger(s),

Het is een bijzondere tijd en allemaal hebben we te maken met de gevolgen van het coronavirus. Zo mag er al een hele tijd niet gevoetbald worden, in ieder geval geen wedstrijden meer. Het sportpark ligt er op zaterdag meestal verlaten bij. Ook geen aanmoedigende ouders langs de lijn, geen uitwisseling van allerlei voetbaltheorieën en -meningen, een lege kantine en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Het is ons allemaal een doorn in het oog en we zien het graag zo snel mogelijk weer “normaal” worden, waarbij we weer onbekommerd met elkaar kunnen genieten van alles wat we zo graag doen en dat is voetballen.

Zoals het er nu uitziet, zal het nog wel een tijdje duren voordat we weer meer bewegingsruimte en vrijheid krijgen. Daarom hebben wij besloten om met ingang van zaterdag 23 januari 2021 te starten met een eigen “voetbalschool”. Vooralsnog eerst voor de JO-8 t/m JO-13 en MO-10.
Elke zaterdag met meerdere teams in circuitvorm trainen ipv een competitiewedstrijd. Elke zaterdag een ander, afwisselend, aantrekkelijk en leerzaam programma. Hierdoor traint onze jeugd een extra (derde) keer per week. Deze leerzame en uitdagende trainingen zullen bijdragen aan de ontwikkeling van onze jeugdspelers. We trainen in kleine groepen met meerdere trainers waardoor er veel aandacht is voor de individuele speler. Elke training worden er verschillende oefeningen aangeboden. De grote diversiteit aan oefeningen en het samen kunnen trainen met meerdere enthousiaste trainers zorgt ook voor veel voetbalplezier en gezelligheid.

Wij hopen jullie voor de eerste keer te mogen begroeten op zaterdag 23 januari a.s.

JO8-1 t/m JO8-3        JO9-1 t/m JO9-2        MO10                                     9:30-10:45

JO10-1 t/m JO10-2    JO11-1 t/m JO11-2    JO12-1            JO13-1            11:00-12:15

Wij wensen iedereen veel spelplezier en een leerzame tijd toe met de invoering van onze eigen voetbalschool.

Het jeugdbestuur,

*er zullen foto’s gemaakt worden voor onze socialmedia kanalen, mag uw kind niet gefotografeerd worden kan u dat doorgeven aan R****  S******* 06********

*Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM inzake Covid-19, het sportpark blijft daarom op zaterdag gesloten voor bezoekers. De spelers kunnen afgezet worden bij het hek, wij zullen ze daar opvangen.

Er is 1 reactie geplaatst

1. Ik wil meedoen met de voetbalschool JO12-1. Moet ik mij daarvoor opgeven?

Tesfaldet, 25 januari 2021 om 17:44 uur