Richtlijnen ivm Corona/Covid-19 voor bezoekers van ons sportpark

02 oktober 2020 Nieuws
  • De richtlijnen van het RIVM, GGD en de KNVB worden opgevolgd.
  • Wij streven er naar om zoveel mogelijk wedstrijden door te laten gaan. Algehele afgelasting/sluiting sportpark is de laatste maatregel.
  • Bij wedstrijden mogen de volgende personen zich op ons sportpark begeven: spelers, trainers/leiders, stafleden, scheids- en grensrechters in functie, bestuursleden en bij de jeugd maximaal 1 begeleider per speler. (de begeleider is dan de chauffeur van de auto)
  • Het dringend advies van het RIVM is een niet-medisch mondkapje te dragen als u in een auro rijdt met mensen die niet tot uw huishouden horen. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen mondkapje te dragen. Echter bepaalt de chauffeur zelf of kinderen tot en met 12 jaar deze wel moet dragen in zijn/haar auto.
  • Op wedstrijddagen verzoeken wij jeugdspelers in tenue naar ons sportpark te komen, in tenue ons sportpark te verlaten en thuis te douchen. Dit om het gebruik van onze kleedkamers zoveel mogelijk te beperken.
  • De kantine blijft sowieso tot en met 20 oktober 2020 gesloten. Uitgezonderd gebruik voor verenigingsactiviteiten die ondersteunend zijn aan het voetbal. Denk  hierbij aan het wedstrijdsecretariaat en bestuurs vergaderingen.

Het hoofd- en jeugdbestuur v.v. Bargeres

De reacties zijn gesloten.