Trots op onze nieuwe Jeugdscheidsrechters!!

23 oktober 2016 Nieuws, Scheidsrechters

De afgelopen week hebben 11 van onze jeugdleden met succes de cursus Jeugdscheidsrechter gehaald.

In de herfstvakantie en zelfs op de verjaardag van Yannic en dan ook nog deels in de regen, moesten deze toppers een theorie en een praktijkexamen afleggen.

De cursus bestond uit 2 gedeelten. In de ochtend moesten de jongens en meiden in de schoolbanken (en dat in de vakantie) voor het theoretische gedeelte. Rond 1230 werd deze opgedane kennis gecheckt door het maken van een theorie-examen.

In de middag stond het praktijkexamen op het programma. Tijdens een toernooitje, met E en F spelers van verschillende verenigingen, werden ze bekeken en beoordeeld door deskundigen van de KNVB/Scheidsrechtersvereniging. Helaas regende het wel wat hard, maar niemand liet zich hierdoor uit het veld slaan en werd er goed gefloten. Het was natuurlijk wel een beetje wennen, maar met de fluit in de hand ging dit iedereen goed af.

Uiteindelijk werd de dag afgesloten met de uitreiking van de certificaten. En wij zijn als vereniging er erg trots op dat ze deze allemaal hebben gehaald.

En natuurlijk willen wij alle spelers, leiders en ouders die meegedaan hebben met de toernooitjes en het helpen organiseren en begeleiden, hartelijk bedanken voor hun inzet en hulp tijdens deze 2 dagen.

Nadia, Jolien, Reza, Manon, Rosanne, Tim, Yannic, Jean Max, Erik, Jorden en Roy. Van harte gefeliciteerd en namens VV Bargeres heel erg bedankt voor jullie inzet.

Rik Bloemink

Jeugdbestuur VV Bargeres