Twee F teams nog in actie voor de beker

15 november 2015 JO9-2, JO9-5, Nieuws

Aankomend weekend spelen de F2 en de F5 in de tweede ronde van de Beker. F5 ontvangt de Zwartemeerse Boys F2G en de F2 ontvangt SPW F1 uit Stadskanaal. Voor de F5 zal het een flinke opgave worden; Zwartemeerse boys heeft in de poulefase 58 keer gescoord in 3 wedstrijden…. De verdediging stond ook als een huis getuige het clean-sheet in die drie wedstrijden. Voor de F2 wacht ook een ploeg in vorm, SPW staat zonder puntverlies bovenaan in de competitie, ook in de beker is er nog niet verloren.  Zal het de teams van VV Bargeres lukken om de volgende ronde te bereiken? Kom langs en moedig ze aan!