VV Bargeres E1 tegen VV Hoogeveen E1 (verslag van Devando)

08 november 2015 JO11-1, Nieuws

Na een moeizame start in de competitie en na onze zware nederlaag in de beker pakten we zaterdag onze eerste 3 puntjes tegen vv hoogeveen (8-3)

de wedstrijd begon om 10 uur thuis en iedereen was gedreven om te winnen en om te laten zien  dat we best aardig kunnen voetballen ondanks onze moeilijke start!! We zijn met de sterkste opstelling begonnen en hadden onze nieuwe speler ejob als laatste man staan en we hadden voor de verandering 3 wissels waaronder jaffar onze f1 speler en ik (devando) stond in de spits.

De wedstrijd begonnen we sterk en lieten aardig voetbal zien en stonden al snel met 2-0 voor door twee assisten van mij op kelvin. Maar op een gegeven moment kakte we iets in en lieten hoogeveen terug komen na 2-2 we lieten heel even de koppies zakken! Maar uiteindelijk gingen we toch weer voetballen met koppies omhoog en kwamen met 3-2 voor door kelvin en kort daarna viel jaffar in met ze eerste wedstrijd voor de e1 en werd gelijk vrij gespeeld door kelvin waardoor die ze eerste goal heeft kunnen scoren voor de e1 en kwam de stand op 4-2 uiteindelijk gingen we de rust ook in met 4-2 en we hadden het gevoel dat we deze wedstrijd konden winnen !!!

2e helft
Begonnen we sterk en begon al beter te draaien bij vlagen maar we lieten hoogeveen toch terugkomen tot 4-3 toen ging onze trainer wat spelers wisselen en stond iedereen weer op ze plek ik en ik als aanvoerder kreeg het gevoel dat we deze wedstrijd konden winnen en  ik ging ook vol gas geven en de rest van de team volgden en we begonnen weer lekker te voetballen. We gaven de 2de helft weinig weg en ik maakte al gauw de  5-3 en de 6-3 hoogeveen kreeg ook nog wel wat kansen natuurlijk maar onze keeper bowen stond als een huis! We kregen al meer het geloof dat we konden winnen en opgegeven moment zetten we de wedstrijd op slot en scoorde ik nog 2 keer. We stonden 8-3 voor en we hebben dit volgehouden tot de laatste min en hebben gestreden als leeuwen iedereen heeft alles gegeven vandaag!

Onze eerste 3 punten is een feit en zijn gelukkig van de laatste plek af op naar de volgende puntjes voor e1!