VV Bargeres gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

14 september 2021 Advertenties, Nieuws

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor het verduurzamen van de sportaccommodatie. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Online loten verkopen en win leuke prijzen!
Wist je dat je niet langs de deuren hoeft te gaan, maar heel gemakkelijk online loten kunt verkopen? We verkopen dit jaar de loten alleen online!  Via onderstaande link ga je naar de persoonlijke verkooppagina van VV Bargeres en kun je de loten kopen.

Deel de onderstaande link met je vrienden en familie en koop de loten online!

Help jij mee om de clubkas te spekken?!

We doen het samen
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken!

De trekking van de Grote Clubactie 2021 vindt plaats op woensdag 8 december. Vanaf donderdag 9 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Succes met de verkoop van de loten!