vv Bargeres opent komende zaterdag het sportpark weer

24 september 2020 Nieuws

Hallo allemaal,

De afgelopen week hebben we binnen de vereniging te maken gehad met 2 Corona besmettingen.
We hebben hier met de beste bedoelingen naar gehandeld en de wedstrijden van het afgelopen weekend zijn afgelast.
Inmiddels zijn de personen die binnen de vereniging in contact zijn geweest met de besmette personen getest en de testen zijn allemaal negatief.
Er zijn ook geen nieuwe besmettingen gemeld. We hebben daarom besloten om de wedstrijden van aanstaande zaterdag door te laten gaan.
Daarnaast hebben we besloten om donderdag- en vrijdagavond te gebruiken om aanvullende maatregelen te nemen op het sportpark.
Daarnaast willen we een protocol opstellen. Hoe we als vereniging handelen mocht er opnieuw een besmetting binnen de club ontstaan.
Dit wordt uiteraard met de leden gedeeld.

Alvast succes gewenst bij de wedstrijden van zaterdag.

Het hoofd- en jeugdbestuur

De reacties zijn gesloten.