vv Bargeres sluit tijdelijk het sportpark ivm besmettingen van Covid-19

17 september 2020 Nieuws

Zoals u wellicht al gelezen heeft, heeft ook binnen onze vereniging het COVID-19 virus toegeslagen. Op moment van schrijven zijn bij 2 leden cq ouders een besmetting geconstateerd. Nu zult u misschien denken, maar 2 besmettingen, dat valt wel mee toch. Maar de impact van de besmettingen is groot. Een deel van de vrijwilligers en leden moet hierdoor in quarantaine.

Maar dat is 1 kant van het verhaal. Daarnaast hebben wij als bestuur ook de verantwoordelijkheid naar onze leden toe om een stuk veiligheid te bieden, zowel op het veld als in de kantine. Na de besmettingen is er onder de leden en met name bij de vrijwilligers toch een stuk onrust ontstaan. Wat kan wel en weten we eigenlijk wel zeker of dat inderdaad kan.

Na een dag vol beraad met zowel de KNVB, de GGD, gemeente en bestuursleden onder elkaar is er uiteindelijk besloten dat we het sportpark sluiten tot volgend weekend. Dit houdt in dat de komende week niet getraind wordt, en dat de jeugd, svo BDE teams met thuisbasis vv Bargeres, eerste en tweede selectie, 35+ en 45+ geen wedstrijden spelen tot volgende week zaterdag. Niet thuis en ook niet uit.

Deze beslissing neem je omdat onze leden en hun gezondheid belangrijker zijn dan een ‘potje voetbal’. Gezondheid is je grootste goed, daar moeten we zuinig op zijn. Zeker in deze rare tijden.

We hopen uiteraard dat het bij deze 2 besmettingen blijft en dat we iedereen weer snel op de velden en in de kantine kunnen groeten. Voor nu is het even een weekje niet en wensen wij een ieder heel veel gezondheid toe.

De reacties zijn gesloten.