Wij doen ook mee aan “Rabo ClubSupport!”

28 september 2020 Nieuws

*Rabo ClubSupport*
Leden van de Rabobank kunnen van 5 t/m 25 oktober 2020 stemmen op VV Bargeres. Je krijgt daarover een bericht. Jou stem betekent veel voor onze voetbalvereniging, elke stem levert geld op! Kunnen wij rekenen op die van jou? Stem dus wanneer je lid bent van de Rabobank!

*Hoe kan je stemmen*?
Door in te loggen in de app of op de website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

*Over Rabo ClubSupport*
Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geeft de Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.
Voor meer informatie klik op Rabo ClubSupport

*Ons doel*
Wij voetballen dit seizoen voor het eerst met de seniorenelftallen op zaterdag. De extra wedstrijden van de seniorenelftallen betekent dat de velden intensiever gebruikt worden. We willen de middelen die Rabobank via Clubsupport beschikbaar stelt gebruiken om extra doelen en ander sportmateriaal aan te schaffen om op deze manier elke zaterdag alle wedstrijden te kunnen voetballen. Ook willen we dit jaar weer een aantal jeugdspelers een cursus aanbieden om scheidsrechter te worden.