Grote opkomst op eerste trainingsdag, de voetbalschool is nu al een SUCCES.

25 januari 2021 Nieuws, Voetbalschool

Afgelopen zaterdag 23 januari was de start van de eerste training van onze eigen voetbalschool. Na een gedegen voorbereiding begon de eerste training voor JO-8, JO-9 en MO-10 om 09:30 uur en voor JO-10 t/m JO-13 om 11:00 uur.

I.v.m. alle voorschriften rondom Corona mochten de ouders het sportpark niet betreden en werden de kinderen bij de ingang opgevangen door leden van het jeugdbestuur.

Bij de eerste groep mochten we maar liefst 42 kinderen verwelkomen en bij de tweede groep zelfs 47. In totaal waren er sinds lange tijd maar liefst 87 kinderen weer actief op een zaterdagochtend op het sportpark. Een geweldig gezicht om al die kinderen met veel plezier weer bezig te zien met voetballen. Na een gezamenlijke warming-up werden de kinderen in 5 groepen verdeeld. Iedere groep startte bij een ander onderdeel. Met een 7-tal trainers hebben we een uit verschillende onderdelen bestaande training gegeven, waarbij na een kwartier gewisseld werd van oefening.

Na een uur en een kwartier was het einde van de training en werden de kinderen weer opgehaald door hun ouder(s).

We kunnen terugkijken op een geslaagde eerste trainingsochtend van de voetbalschool. We zijn blij met de grote opkomst en dat iedereen zich ook keurig gehouden heeft aan de voorgeschreven maatregelen in deze bijzondere en moeilijke tijden. We zijn ook zeer verheugd met de eerste positieve reacties die we hebben mogen ontvangen en dat stimuleert enorm om met volle energie de ingeslagen weg voort te zetten.

Wij kijken dan ook alweer uit naar komende zaterdag en hopen jullie dan allemaal weer te mogen begroeten. Wij hebben er zin in!

 

De voetbalschool

Plaats een reactie

Uw e-mailadres is puur voor verificatie, deze wordt niet getoond en niet voor andere doeleinden gebruikt.

Postadres: VV Bargeres - -
Bezoekadres: Sportpark Easy Fit Emmen - Brinkenhalte 10 - 7812 HX Emmen