Bargeres jo13-2 gevochten als leeuwen.

23 oktober 2016 JO13-2, Wedstrijdverslagen

Zaterdag 15 oktober 2016

SVBO jo13-2 tegen vv Bargeres jo13-2.

De wekker ging al mooi op tijd want om 8 uur moesten we verzamelen bij vv Bargeres ,zodat we om 8.10 konden vertrekken naar SVBO .

De Jongens en dit keer maar 1 meid hadden er zin in, In de auto onderweg naar svbo werd druk gepraat over de opstelling en hoe ze het zouden aanpakken tegen SVBO.

Om 9 uur begon de wedstrijd en het was reuze spannend en het ging mooi gelijk op, Totdat Bargeres een corner kreeg en onze dame Esmee hem mooi afmaakte en scoorde 0-1 voor Bargeres.

Maar toen hadden ze SVBO wakker geschud en die gingen er tegenaan, Al snel werd het 1-1  en 2-1 onze keeper Bowen deed heel erg zijn best en had een paar hele goede reddingen maar hij kon niet voorkomen dat we de rust in gingen met 1-6.

Direct na de rust werd het al 7-1, Toch mochten een paar mooie kansen van onze jongens met mooie aanvallen ,corners en vrije trappen niet leiden tot scoren.

Uiteindelijk hebben ze verloren met 11-1, Ze hebben gevochten als leeuwen en hebben de moed niet opgegeven.

Terug naar huis werd de wedstrijd nog na besproken met de afspraak “Volgende keer gaan we voor de winst” .

Postadres: VV Bargeres - Hesselterbrink 442 - 7812 EL Emmen