Bekerverslag JO9-2

13 september 2016 JO9-2, Wedstrijdverslagen

Zaterdag 27 augustus was het dan zover, met het nieuwe team de beker in.

Spannend was het wel voor de meesten, het team was alleen nog niet compleet en er moest dus toch wel wat geleend worden van de andere elftallen. Gelukkig konden wij een zeer fitte selectie neerzetten.

Om 11.30 pas voetballen in Veenoord. Goh wat laat, maar ja als je thuis het gras niet mag bespelen i.v.m. de Engerlingen werd er dus uitgeweken.

Tegenstander van deze ochtend was de Plaatselijke Twedo Jo9-5, nadat we ons hadden gemeld, en een kleine wandeling hadden gemaakt van Sporthal naar voetbalveld, zijn we ons gaan omkleden en ons klaar gaan maken voor de wedstrijd.

De koppies van de jongens en 1 dame waren fris en fruitig na 5 lange weken vakantie.

De kleedkamer uit en voetballen, positie en overspelen dat was het belangrijkste, nou dat hebben de ouders geweten langs de kant.

De eerste 10 minuten ging nog aardig gelijk op, veelal op het middelveld, het bekende kluitjesvoetbal. En ja daar kwam dan die diepe bal, boem doelpunt, en nog 1 en nog 1 en zo ging het richting rust.

Met rust stonden we met 8-0 voor, en eingelijk had iedereen hierin zijn steentje bijgedragen, alhoewel onze keeper, die had nix te doen gehad in de 1e helft, 1x uittrappen en daarmee hadden wij zijn aandeel wel genoemd.

De tweede helft begon, en gelijk 9 – 0 scoren, het bleef er niet bij, het was een beetje tikkie takkie voetbal door de verdediging van Twedo, voorin met het spitsentrio Cheyenna, Tym, Alie, met daarachter Rik, Sil , Naouaf, Rick en Tom en Roan op de verdedigende lijn met als keeper Collin.

Het was een warme tweede helft en bij een kleine blessure behandeling van de keeper van Twedo konden we even wat drinken en zo ook even de koppies allemaal weer richting goal zetten.

De laatste goals vielen snel achter elkaar 10, 11, 12, 13, 14, 15, het was niet meer te tellen voor de scheidsrechter ( zei hij na afloop). Als iedereen dan naar voren gaat om 16 – 0 te maken, tja dan wil de keeper ook mee, en ja die neemt ook de corner en daar stond Cheyenna om de bal voor de 16-0 tegen de touwen te werken en zo gaan we de 1e wedstrijd met een goed gevoel van het veld bij Twedo en strijden we zaterdag om de 1e plek in de poule in en tegen Sleen.

Groetjes van de Jeugd Onder 9-2