Wedstrijd verslag Bargeres JO17-1 – Drenthina JO17-2

05 december 2016 JO17-1, Wedstrijdverslagen

Na wat aanpassingen in de opstelling en warming-up begonnen we aan de wedstrijd na over en weer wat kansen die door beide keepers werden gestopt.
Maakte Bargeres toch de 1-0 door Maciej.
Na nog een hele grote kans voor Drenthina die wederom door Sytze werd gestopt maakte wij toch de 2-0 wederom door Maciej.
Toch wist Drenthina de wedstrijd weer spanning te geven door kort voor rust Sytze toch te passeren en gingen we de rust in met een 2-1 voorsprong.

Na de rust waren wij nog niet scherp en tijdig met de wedstrijd bezig en wist Drenthina te scoren 2-2.
Hierdoor zijn we weer met de wedstrijd bezig en wist Mehmet de 3-2 te maken.Door deze goal was Drenthina even van slag en wist Maciej te scoren 4-2.
Na wat gestuntel in de achterhoede en het niet goed weg krijgen van de bal maakte Drenthina de 4-3.
Dit konden wij niet toe laten en gingen op zoek naar de goal van Drenthina welke door Maciej weer werd gevonden 5-3.
Toch wist Drenthina nog 1 keer te scoren 5-4.Nu was het aan ons om de wedstrijd uit te spelen wat ons lukte en was de eindstand 5-4
Een zwaar bevochte maar zeker een verdiende uitslag.
Super trots op deze groep jongens en regelmatig ook op de dame die met ons wil meedoen.( Noella )

Voor deze groep mooie cijfers.

12 wedstrijden gespeeld

10 keer winst

2 keer verlies

En een doelsaldo van 50 voor en 22 tegen.

De Razende Trucker.

Er is 1 reactie geplaatst

1. ook wij zijn super trots en wat ik mis in het verhaal is de compimenten aan leider en trainer. Patrick en Peter. Ga zo door!!!

hilda, 10 december 2016 om 12:07 uur