Wedstrijdverslag JO13-2

14 september 2016 JO13-2, Wedstrijdverslagen

10 september VV Bargeres-SJO KZC’08

Mooie dag zou het worden. Aan het weer ligt het niet. Nou maar afwachten wat het team gaat doen, tijdens de thuiswedstrijd maar toch uit.

Team bespreking door de coach in de kleedkamer. Warming up. Handjes schudden succes wensen. Tossen, ja de eerste winst is er. Fluitsignaal van de Scheids. Het spel gaat mooi gelijk op. Ouders zijn flink aan het aanmoedigen. De coach is bezig met aanwijzigingen en de grensrechter heeft een stage loper aan zijn zijde.

Het spelletje, hoe moeilijk ook, vliegt op en neer, beide partijen krijgen kansjes om de score te openen. Oei mooi schot op doel dat goed verwerkt word door de doelman van kzc. Snelle spelhervatting en de spits is erdoor via de rechter flank. Een sluiering en een snerpend fluitsignaal. Strafschop.

Na uitleg van de Scheids de bal op de stip. Maar de doelman kan niet voorkomen dat de bal tegen de touwen verdwijnt. 0-1.

Aftrap en binnen twee minuten is de stand door Jasper gelijk getrokken na prima samenspel.

Vlak voor rust maak kzc de 1-2 en het is duidelijk dat ze het zoeken via hun snelle balvaardige spits.

Thee. Kleine wijzigingen door de coach aangebracht. En na een peptalk kan de tweede helft aanvangen. Al snel blijkt dat de tegenstander ook wijzigingen heeft aangebracht en ze lopen als snel uit naar 1-4. Toch blijven de spelers hun spel spelen maar de bal komt maar niet over de juiste lijn. In de laatste minuut wordt het uiteindelijk 5-1. Kopjes naar beneden maar na een paar seconden wordt de tegenstander gefeliciteerd met hun goede spel en de overwinning.

Verloren maar toch super gedaan toppers

JO-13-2