Compleet nieuwe technische staf vv Bargeres

09 september 2017 1e elftal

Na het vorig seizoen hebben, door uiteenlopende omstandigheden, de trainer, verzorger en de keepertrainer afscheid genomen van onze club. Na een mooie tijd bij ons slaan ze alle drie een eigen richting in. We wensen Peter sterkte met het herstel van zijn knie, Jose succes met zijn verdere carrière en Henk succes bij Elim. De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest hier een passende oplossing voor te vinden.

De zoektocht begon natuurlijk met het plaatsen van de diverse advertenties in de verschillende media. In alle functies hebben verschillende mensen gesolliciteerd. Als bestuur kunnen we je vertellen dat we drie fantastische mensen hebben gevonden die komend seizoen het technisch hart vormen van de selectie.

Hoofdtrainer: Harmannus Horlings. Een schat aan trainerservaring opgedaan bij o.a. Germanicus, Zwartemeer en Veendam. Met zijn laatste ploeg HSC promoveerde Harmanus van de vierde naar de derde klasse.

Keepertrainer: Ruud Vogel. Ook hier een schat aan ervaring als keeper in de hoofdklasse en als keepertrainer. Ruud heeft veel ervaring met duursporten en verzorgt ook de looptrainingen bij de selectie.

Verzorgster: Helen Bruinsma. Een zeer enthousiaste jonge dame die bijna is afgestudeerd in Enschede als Fysiotherapeute. Helen heeft al de nodige ervaring opgedaan als verzorgster bij de mannen van “Hurry-up” in Zwartemeer.

Als bestuur wensen we alle drie veel succes en vooral plezier bij vv Bargeres. Wij hebben er in ieder geval veel vertrouwen in.

Bestuur vv Bargeres.

Plaats een reactie

De reacties zijn gesloten.

Bezoekadres: Sportpark Easy Fit Emmen - Brinkenhalte 10 A - 7812 HX Emmen