V.V. Bargeres is een leuke vereniging om voor te voetballen

Voetbal is een leuke en gezonde sport voor alle leeftijden. Iedereen kan bij onze vereniging op zijn eigen manier met voetbal bezig zijn: hetzij prestatief, recreatief of misschien gewoon om naar te kijken. Ook zijn mensen die op één of andere wijze de vereniging willen ondersteunen, bijvoorbeeld als leider van een (jeugd-) elftal of als vrijwilliger altijd van harte welkom.

Voor informatie kunt u terecht bij de coördinatoren, kijk voor telefoonnummers bij clubinfo en vervolgens bij organisatie. Ook is er tijdens de trainingen en wedstrijddagen bijna altijd wel iemand in de kantine of op het veld die u verder kan helpen. Lid worden, dan kunt u hier het digitale aanmeldingsformulier invullen.

Beëindiging van het lidmaatschap kan uitsluitend digitaal gebeuren. U gaat een lidmaatschap aan van minimaal 1 seizoen (1 juli t/m 30 juni).
In geval van een tussentijdse afmelding bent u verplicht de rest contributie van het seizoen te voldoen. Het digitale afmeldingsformulier kunt u terugvinden bij “formulieren” in het menu.
Overschrijvingen voor het nieuwe seizoen moeten uiterlijk 15 juni bij de KNVB binnen zijn.

OLIEBOLLENTOERNOOI

Vrijdag 28 december a.s.

Sporthal Bargeres

Aanmelden oliebollentoernooi

Bestellijst oliebollen / kniepertjes

LID WORDEN

Bekijk vorige wedstrijd
16 december 14:00 uur
Sportpark Bloemendaal, NIEUW-DORDRECHT
¯ DVC '59    Bargeres
Bekijk volgende wedstrijd
09 december 14:00 uur
Sportpark Easy Fit Emmen, EMMEN
¯ Bargeres    Pesse

Meiden en vrouwen voetbal

Samenwerking VV Bargeres, DZOH en SC Erica.

vvbargeres

Papiercontainer

De container is dagelijks geopend behalve op woensdagmiddag en vrijdagmiddag. Bij aanvang competitie is de container ook op zaterdag geopend.

Bij een gesloten container kunt u zich ook even op het sportpark melden bij de terrein beheerder.

Voor eventuele vragen over het oud papier kunt u bellen met 06-42523367