Lid worden

V.V. Bargeres is een leuke vereniging om voor te voetballen

Voetbal is een leuke en gezonde sport voor alle leeftijden. Iedereen kan bij onze vereniging op zijn eigen manier met voetbal bezig zijn: hetzij prestatief, recreatief of misschien gewoon om naar te kijken.
Ook zijn mensen die op één of andere wijze de vereniging willen ondersteunen, bijvoorbeeld als leider van een (jeugd-) elftal of als vrijwilliger altijd van harte welkom.

Voor informatie kunt u terecht bij de coördinatoren of bij de ledenadministratie, kijk voor telefoonnummers bij clubinfo en vervolgens bij organisatie. Ook is er tijdens de trainingen en wedstrijddagen bijna altijd wel iemand in de kantine of op het veld die u verder kan helpen. Lid worden, dan kunt u hier een aanmeldingsformulier downloaden.

Beëindiging van het lidmaatschap moet schriftelijk gebeuren. U gaat een lidmaatschap aan van minimaal 1 seizoen (1 juli t/m 30 juni), In geval van een tussentijdse afmelding wordt u verzocht de contributie tot het eind van het seizoen over te maken. Een afmeldingsformulier kunt u terugvinden bij “downloaden” in het menu.
Overschrijvingen voor het nieuwe seizoen moeten uiterlijk 15 juni bij de KNVB binnen zijn.

Bekijk ook

Volgende wedstrijd

Bekijk vorige wedstrijd
21 augustus 19:30 uur
sportpark Easy Fit Emmen
¯ Bargeres    DVC '59
Bekijk volgende wedstrijd Geen vorige wedstrijden.

Meiden en vrouwen voetbal

Samenwerking VV Bargeres, DZOH en SC Erica.

Meer info

vvbargeres

Nieuwsbrief

Postadres: VV Bargeres - Ruinerbrink 198 - 7812 RM Emmen
Bezoekadres: Sportpark Easy Fit Emmen - Brinkenhalte 10 - 7812 HX Emmen