Pupil van de week (2-2-2020)

06 februari 2020 1e elftal, JO10-2

Ook deze zondag weer een interview met de pupil van de week.

De pupil van deze week is Floris Romp uit de Jo10-2. In dat team speelt hij meestal op de verdedigende positie. Zaterdag (1 februari) hebben ze met 6-4 gewonnen. Helaas raakte Floris wel geblesseerd door een niet geheel vrijwillige spagaat.

Floris gaat doordeweeks naar de Kardinaal Alfrink School. Zijn vrije tijd brengt hij het liefst door met zijn beste kameraad Tohr. Hij heeft nog geen idee wat hij later wil gaan doen. Zijn favoriete voetbalclub is wel al duidelijk, dit is FC Emmen.

De score van de wedstrijd tegen SC Balkbrug schatte hij in op 3-1. Helaas voor hem, gelukkig voor vv Bargeres werdt het uiteindelijk 6-0.

Postadres: VV Bargeres - Hesselterbrink 442 - 7812 EL Emmen